2021 Midwinter Virtual Meeting Agenda

Print Friendly, PDF & Email
CC:DA/A/83
February 5, 2021

Committee on Cataloging: Description & Access

2021 Midwinter Virtual Meeting

Agenda

Friday, February 5, 2:00-4:00 Eastern/11:00am-1:00 Pacific

  1. Welcome and opening remarks: Chair (2:00, 5 min.)
  2. Meeting logistics: Guajardo (2:05, 5 min.)
  3. Introduction of members, liaisons, and representatives: Group (2:10, 10 min.)
  4. Adoption of agenda: Chair (2:20, 5 min.)
  5. Approval of minutes of meeting held at 2020 Summer Meeting: Chair (2:25, 5 min.)
  6. Report from the Chair (2:30, 10 min.)
  7. Report of the CC:DA webmaster: Guajardo (2:40, 5 min.)
  8. Report of the Virtual Participation Task Force: Guajardo (2:45, 10 min.)
  9. Report from the Best Practices for Recording Faceted Chronological Data in Bibliographic Records Task Force: Lybarger (2:55, 10 min.)
  10. Break (3:05, 10 min.)
  11. Report and Q&A from ALA Publishing: Hennelly (3:15, 45 min.)

Tuesday, February 9th: 11:00am-1:00 Eastern/8:00am-10:00am Pacific

  1. Welcome and opening remarks: Chair (11:00, 5 min)
  2. Introduction of members, liaisons, and representatives: Group (11:05, 10 min.)
  3. Continuation of any discussion from previous meeting (11:15, up to 30 minutes) Start times for remaining agenda items will be adjusted as needed, if necessary.
  4. Report of the ALA Representatives to the North American RDA Committee: Hearn (11:15, 20 min.)
  5. Report from CC:DA Task Force to review the Proposal on Changing Procedural Guidelines for Proposed New or Revised Romanization Tables: Fletcher (11:35, 10 min.)
  6. Report of the MAC Representative: Myers (11:45, 10 min.)
  7. Report from the PCC liaison: Allgood (11:55, 10 min.)

Friday, February 12th: 1:00-3:00 Eastern/10:00am-12:00 Pacific

  1. Welcome and opening remarks: Chair (1:00, 5 min)
  2. Introduction of members, liaisons, and representatives: Group (1:05, 10 min.)
  3. Continuation of any discussion from previous meetings (1:15, up to 30 minutes) Start times for remaining agenda items will be adjusted as needed, if necessary, with the break as close to 2:00 as possible
  4. Report from the Library of Congress Representative: Polutta (1:15, 20 min.)
  5. Work and plans for CC:DA: Chair (1:35, 25 min.)
  6. Break (2:00, 10 min.)
  7. Continue discussion: Work and plans for CC:DA: Chair (2:10, 20 min.)
  8. Other new business; reports from the floor; announcement of next meeting, and adjournment: Chair (2:30, 5 min.)

Tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply