Agenda for Midwinter 2009, Denver, CO

AGENDA

Note: Links are provided to the documents listed on the agenda. These are working documents and are to be used as part of the rule revision process. They are not to be copied or distributed without permission from the Chair of CC:DA.

Saturday, January 24, 2009 — 1:30–5:30 p.m.
Marriot, Colorado Ballroom F

  1. Welcome and opening remarks: Chair (1:30, 5 min.)
  2. Introduction of members, liaisons, and representatives: Group (1:35, 10 min.) [CC:DA/Roster/2008 July]
  3. Adoption of agenda: Chair (1:45, 5 min.)[CC:DA/A/59]
  4. Approval of minutes of meeting held at 2008 Annual Conference, June 28, 29, and July 1, 2008: Chair (1:50, 5 min.) [Minutes from the 2008 ALA Annual Conference in Anaheim, California June 28 and 30, 2008]
  5. Report from the Chair (1:55, 10 min.)
    1. Chair’s report on CC:DA motions, June – December 2008: [Chair’s Report on CC:DA Motions and Other Actions July 1, 2008–January 20, 2009]
    2. Report on Strategic Comments
      [Report of Strategic Comments on Resource Description and Access]
  6. Report of the ALA Representative to the Joint Steering Committee, Part 1: Attig (2:05, 1 hr., 5 min.)
  7. Report from the Library of Congress Representative: Tillett (3:10, 20 min.)
    [LIbrary of Congress Report, January 2009]
  8. Break (3:30, 30 min.)
  9. Report from the Chair of the Implementation Task Force: Miksa (4:00, 30 min.)
  10. Report from the ISBD 0 TF: Robare (4:30, 30 min.) [Request to Review ISBD Area 0] [Report of the Task Force on the Review of Proposed ISBD Area 0]
  11. Renewal of the CC:DA charge: Chair (5:00, 30 min.)[Charge][2008-2009 CCS Committee Charge Review]

Monday, January 26, 2009 — 8:00 a.m. –12:00 p.m.
Marriot, Colorado Ballroom F

  1. Welcome and opening remarks: Chair (8:30, 5 min.) [NOT a typo!]
  2. Report from ALA Publishing Services: Chatham, Associate Executive Director (8:35, 40 min.)
  3. Report from the MARBI Representative: Allgood (9:15, 20 min.)[Report of the MARBI Representative to CC:DA Midwinter Meeting 2009]
  4. Report of the CC:DA webmaster:Chair (9:35, 15 min.) [CC:DA Webmaster Report, January 21, 2009]
  5. Report of the ALA Representative to the Joint Steering Committee, Part 2: Attig (9:50, 25 min.) [Tentative; if needed]
  6. Break (10:15, 30 min.)
  7. Report of the ALA Representative to the Joint Steering Committee, Part 2, continued: Attig (10:45, 35 min.) [Tentative; if needed]
  8. Report from the Chair on CCS Executive Committee meetings; other new business; reports from the floor; announcement of next meeting, and adjournment: Chair (11:20, 30 min.)